milline päev..

mõni päev kohe on selline, et parem, kui ei olekski.

sunnin end praegu täiesti jõuga keskenduma sellele, mis on ja toimib, mitte sellele, millega on jama. nii et tühja see tänane ebameeldiv ‘uudis’. uudisväärtust sellel nagunii ei ole. vastik on see, et pean ka mõnele teisele inimesele seeläbi teatava pettumuse valmistama.
hoopis toredam on ‘kui ei küsi, on vastus alati ei’ ehk ‘küsi, siis ehk antaksegi’ kogemus. jah, võib-olla küll pisiasi, aga hetkel abiks seegi. tee suu lahti ja hopsti, ootamatu positiivne lahendus ühele väikesele asjale on olemas.

ja eile, ehh, muidugi. kogu mu rääbakas-olemise kiuste tore kohtumine armsate inimestega tegi päeva ilusaks.
ning kui ma olin ära koristanud ja otsustanud, et ma ei liiguta enam lillegi, tuli veel üks ‘ettepanek, millest ei saa keelduda’. ehk veel üks naeratus päeva. ootan tulemusi 🙂

saigi parem.