vastu seina

õudsalt tahaks halada, aga keda mu lollus ikka huvitab? ahjaa, muidugi, mu ‘fännklubi’. aga neile ma seda rõõmu ei paku. tuhnigu edasi möödunus, kui huvi pakub – ma annan selleks võimaluse ka.

mitte, et ma minevikku ei mäletaks (zzz, vihje sulle :P), aga ilmselgelt ei ole ma see, kes ma olin kasvõi 10a tagasi, rääkimata kaugematest aegadest. ja päris paljust olen ma siiski õppinud.
kuigi mõne reha leian ikka korduvalt üles. damn!

muidugi, sellega meenus mingi kahetsemise teema taas. et hoolimata õpitust ja saadud kogemustest on mul paar asja elus, mida ma ikka kahetsen täiega. st need võinuks olla olemata kõigi oma kogemustega. sest mõni kogemus on ikkagi väga kole. nojah, samas õppimine ei pea alati kerge olema mitte.

aga tekitame seekord hoopis paar linki.

ieskal on taas huvitavaid kogemusi. lugesin neid küsimusi, suu ammuli, ja mõtlesin, et teatud süsteemide jaoks (no nagu näiteks Töötukassa tundub olevat) on vist mingi teine planeet, kus nad eksisteerivad. jajah, eks eesmärk on see, et töötu ikka ise aktiivselt otsiks, muidu jääb ju ‘hiiglasuurte’ toetuse peale elama. nagu ükski normaalne inimene seda tahaks..

Katarina kirjutab meie kohtusüsteemist, ühe konkreetse kohtumaja näitel. tegelikult on neid imestamapanevaid otsuseid ju küll ja küll. jah, kõrvaltvaatajana ja läbi meedia ei tea me ilmselt kõiki fakte, aga no mõne asja puhul vist ei tahagi rohkem teada. nagu seesama põletamine – mida rohkem ma sellest kuulen-loen, seda õõvastavam on. ja siis selline otsus. normaalne?
siinkohal saab mu ‘fännklubi’ jälle jõurata ja mu minevikule viidata. õudne-õudne. suunan postituse alguses oleva pildi juurde, kuigi ma kahtlen, et see neid aitab.

nüüd lähen jooksen peaga vastu seina edasi. küproksein see igatahes ei ole.
tegelikult peaks seinale selja keerama ja suurte sammudega eemale astuma. eks ma teengi seda. varsti.
abiks vihje Valgeseelikult.


P.S. meenus, et lisaks fännklubile on ka need inimesed, kes kalduvad arvama, et iga postituse taga on nemad. nagu mul poleks muud teha, kui nende egosid kergitada. unustagu ära.