kesknädal

täiesti ebaobjektiivne kokkujooks kuidagi.

tegelikult on ju päris-kana (vs poekana) ahjus, kapp head-paremat täis, kassidele suurem toiduvaru soetatud, uus ilus (kas ka vajalik?) suvekleit ootel.. ja ometi tunne, et midagi ei taha ja terve hunnik asju ei toimi nii, nagu ideaalis võiks. tähendab, minu ideaalis muidugi. mis kipub tihtipeale olema rohkem, kui lihtsalt et asjad toimivad.
teisalt, saan isegi aru, et suur hulk neid asju ei peaks üldse minu mure olema. ise olen omale mingid asjad pähe võtnud (asjakohane oleks rääkida nüüd kübaratest või mittekübaratest küll..), nii et kui midagi väga segab, tuleks peeglisse vaadata. salgamata ei saa siiski jätta, et kuna needsamad mitteideaalselt toimivad asjad peaksid olema mõnele teisele (vs mina) kasulikud, siis pole ometi kõik see ka puhtalt minu probleemitekitus.
ah.

liiga hea elu, et tekitan omale pseudoprobleeme?

linnud188
linnud..