kassijuttu, koos kauni muusikaga

ajutiselt ühekassiline, Volli jäi kliinikusse :S kuna talle ei meeldi end kätte anda, siis ma ei arva, et ma suudan talle kaks korda päevas tabletti anda. lisaks on ühte proovi ka vaja.

volli288

sisuliselt oli see minu otsus ja koos toetajatega pean ise suurema osa vajalikust rahast tekitama. sest arusaadav, et sellisel varjupaigal ei ole seda raha. aga küll tuleme toime. või kui keegi lugejatest tahab väga toetada, siis palun väga. kes kontonumbrit ei tea, saab mingit teed kaudu ikka küsida. nagunii on see kahe kassi pidamine üpris kulukas, aga ma lihtsalt ei suuda veel otsustada.. ja üldse..

Sa vastutad alati kõige eest, mis sa taltsutanud oled
Antoine de Saint-Exupéry

(ning jah, Tiuks on ja väga mõnusasti on, aga Volliga ma tegelen ja nö taltsutan ja ta on mul ikkagi rohkem hinges.. kuigi see on nii ebaaus Tiuksu suhtes ju.. )

üks kena valss koos sobiva pildiga ka õhtusse:

sea