kontsad ja mitte ainult

wearheels

onju, ainult talvistel mitte väga puhastel tänavatel peab ettevaatlik olema.
et ehk tegelikult on praeguse aja jalatsite kriis. kontsasid leiaks, aga selliseid, millega hetkel ebamäärasel, kohati libedal ja mitte väga ühtlasel pinnal käimine pole kuigi mugav. või siis on sellised sussitaolised, millega saab käia pänta-pänta (ja mis tegelikult ei ole väga mugavad ikkagi). ja need vahepealsed on mul hetkel lihtsalt jalga ära lagunemas. eks need ole juba aastaid vanad ka, aga ikkagi!
mingi päev isegi proovisin paari saabast, mis ei maksnud imekombel sadu eurosid, aga no vabandust, säär jäi laiaks.. et ehk sajandeid tagasi poleks ma väärt pruut olnud* 😛 aga tõesti. ja ometi on allahindluste aeg, kuid sellist ca 5cm kontsal kena, soovitatavalt seest sooja saabast normaalse hinnaga ei leia. tegelikult ka kalleid peaaegu et pole, proovitud saapad olid nt voodrita.

aga ma tean, et need, kes otsivad madalat saabast, ei leia ka midagi. ja kes otsivad kõrget (neid on mu tutvusringkonnas ka siiski mõned), ei leia samuti. et ehk nutt ja hala kõikidel.
seepärast vist ongi mul üsna palju jalanõusid kapis, et kui midagi sobivat on, tuleb ju ära osta. isegi, kui see pole mõistlik 😛

novot, ja kontsateema üldiselt on selline, et paljud ei saa aru, mismoodi üldse mingi kontsaga liikuda saab, aga ma ütlen, see on harjutamise kogemus ja enesetundele mõjub ka hästi. et ehk kontsaga ongi palju lihtsam calmi keepida.

* – mitte, et ma nüüd oleksin, nagu elu näitab. oujee, ma ei kahtle oma väärtuses, aga selle pruudi-poolega on .. pidin ütlema juba, et kehvasti, aga see poleks ju ka õige. et tühja sellest pruudist, eksole, oluline on olla väärt inimene, noh, muuhulgas ka ehk väärt naine, with all my strange sides.