poliitikasissekanne nutika õliga

äratuskell (see teine) ei ole veel helisenudki, kuid mul on juba umbes veerand päeva mitte-kontoriga seotud plaanidest tehtud. ise ka imestan.

kohvi kõrvale loen Juku-Kalle otse-FB-ülekannet Riigikogust ja see kõlab kohati kas nagu ulmejutt või ülekanne mingilt narkarite ürituselt. aga no ega ma ise parem ei oleks, kui öö läbi üleval olla. st ma räägin sellest, mis seal toimub, JK tundub veel üsna mõistuse juures olevat.
no ja minu aru ei võta kinni, miks selline tahtlik venitamine peaks hea olema. see jätab ikka eriti kuutõbise mulje ning isegi magnettormi kaela ei saa seda ajada, sest minu mälu järgi käib sama jama eelarve lugemisel umbes igal aastal. ma ei kujuta ette, et poliitikas õnnestuks väga saavutada see seis, mis lihtsalt kahe inimese vahel on võimalik: et kui üks ikka muudkui nõuab midagi, järjepidevalt peale käies või venitades, siis teine lõpuks (väsinuna) lööb käega, et jajah, midaiganes (‘peaasi, et sa vait jääksid ja lahti saaks juba’ jääb muidugi ütlemata). aga just sedamoodi see ju välja näeb?
igatahes ma olen päris rahul, et ma elan mingis teises reaalsuses, sellin deliirium, nagu seal tundub olevat, oleks väga liiast.
Juku-Kalle edastab toimuvat väga elavalt ja mõnusalt, meelsasti paneks siia mõne stiilinäite, kuid selleks peaks talt luba küsima ja ma ei ole kindel, et tal hetkel igasuguste privaatasjade lugemiseks on aega ja/või tahtmist.

nagu R. ühe ta sissekande all ütles, et tänu JK-le on tal üle tüki aja huvi poliitika vastu.
muidugi jääb küsimus, kas see, mis toimub, on ikka tõsiseltvõetav poliitika? või siis vastupidi, ongi liiga diip poliitika juba..
mina olen muidugi poliitikavõhik, nii et selle koha pealt vaikin.

ning, siia alla ei saa jätta linkimata ka päeva ostu: nutikat pannkoogiõli! no tõesti, kuidas ma sain siiani pannkoogid tehtud, ilmselt pole need mingid koogid olnud. õhku jääb aga küsimus, kas see õli ikka ise kookide külge ka keerab või? no lisaks neile küsimustele, et mis õli see üldse on ja kui suur pakend see on.. aga need on nõrgad küsimused muidugi 🙂
(tänud M.-le viite eest!)