teisipäev

eile sain veel ühe tunnistuse-diplomi. kuigi mis kasu nendest on? tööturg on ikka selline, nagu on. ja üldse sain mingi hetk aru, et mitte kõik ei hinda lojaasust. ma ei räägi oma praegusest tööst siinkohal, kuigi selle suhtes on mul ka mõningaid kahtlusi.
ah, olgu. väike enesetäiendamine ei tee kunagi halba. vähemalt ise tean, et ajud liiguvad ja mõtted käivad õigetpidi. ega nad seal väga ei uskunud, et mu põhitöö ei olegi turundus. tegelikult ei ole üldse.
ma olen selline tõeline hunt Kriimsilm: üheksa ametit, kümnes nälg..

varsti võin hoopis murtud südamega meeste kodu avada vist. eiei, mitte et mina neid hulgim murraks, ma olen aja jooksul natukene juba õppinud ka. muuhulgas ka seda, et nn lohutusnaine ma ei taha ka olla. kuigi lohutada võin ma küll, sõbrana.

paha tõbi, mine ära juba!