hädaldaks ka natuke?

see, et ma olen jälle tõbine, ajab mind täiesti närrrrrrvi! mismõttes mul on muudkui mingi külmetus? mida mu organism mulle öelda tahab? ma ju puhkan ometi küll ja küll? mu emotsionaalne tase on minu kohta väga stabiilne olnud viimasel ajal. mul on aegajalt natuke rahamuresid, aga ma neid enamasti püüan ignoreerida, küll lahenevad. laps on tubli. kõik on nagu joonel, aga siin ma jälle olen..
või ongi küsimus selles, et mul on vähem kohustusi, kui aastat paar ja enne seda tagasi? ja organism võtab samuti lõdvalt?
igatahes, ebameeldiv.

majas vahetati keskküttekatel, peale mida on radikad, noh, jahedad. mitte päris külmad. täna helistati ühistus ja küsiti, mis olukord mul on radikatega. ütlesin. seletas, et midagi jäi korstnas tegemata ja TÄNA, pühapäeval, tullakse tehakse. et siis saab soojemaks. praegu ongi nii, et jahedama peale reguleeritud. kuna muidu on siin aga hästi soe, siis on nüüd harjumatult jahe. jajah, eks seepärast ka, et ma peamiselt laman..