unustage ära oma tobedad naljad

ausõna, ma olen täiesti nõus JP-ga. st see on samamoodi, nagu uusaastaööl ja jaanipäeval peab jooma (ja nüüd on neid kohustliku jooma pühasid ju veel lisaks, igast hälloviinad ja mis need kõik on) ja esimesel aprillil püüdlikult nalja tegema.
eriti kohutav on see tööalaselt, kust mõnest asjast ei saagi aru, et kas see nüüd on nali või mitte. no mul pole õnneks väga hull, aga mõnel tuttaval ikka on.
aga täiesti ootamatult tekkinud süütu ja lõbusa hetke sain ma juba kätte, kui üks tuttav helistab, teretame, ütleb kenasti, kes ta on.. siis jääb hämmeldunult vait ja teatab: ‘kuule, sa oled hoopis vale PilleRiin!’ veel hetk vaikust ja: ‘einoh, mitte vale, aga mitte see, kellele ma helistada tahtsin’.
igatahes ajas see naerma (meid mõlemaid) ja ma ei tundnud end üldse mingi vale PilleRiinuna. no kellel ei oleks selliseid asju juhtunud vahel, kui mitu samanimelist telefonis on?
kuigi jah, eks mina olengi muidugi kõige-kõige õigem PilleRiin 😛
suvalisele aprillinaljale teeb see puuga ära.