head asjad 7×3, neljapäev

ma tavaliselt suudan hoiduda igasugustest ringlevatest asjadest, isegi jää-ämber läks minust mööda, aga nüüd sain pihta heade asjadega 😛 et ehk Ylle viskas mulle teatepulga ning ma pean nädala jooksul igast päevast kolm head asja kirja panema.
loen seda hetkes päris heaks väljakutseks, sest sel aastal ma polegi niimoodi igapäevaselt bloginud. jah, ma võiksin seda kõike ka puhtalt FBs teha, aga teisalt just nimme kirjutan siin. et sisi tuleb ehk üks täisnädal juttu ka.
ning alustan kohe eilsest, siis saab kiiremini tehtud 🙂

neljapäev.
päeva algus venib kuidagi, minust sõltumatult. tunnen, et mu uneaega on sisse sõidetud, kuid püüan seejuures siiski kena olla. laias laastus vist õnnestubki.

esimene hea asi jääb üsna hommikusse. FB tarbijamängu võit. tuleb kuller ja toob mulle DPD vihmavarju ning šokolaadikommide paki. punases pakendis.

aga üldiselt see veel ei muuda päeva oluliselt helgemaks. tööl õnnestub napilt diivanil tukkuma mitte jääda. sirutusaeg vahepeal, arvuti väsitab. kuidagi pekkis päeva tunne on. ja see tunne ka, et viskaks kõik õhtused plaanid kapi taha ja lihtsalt magaks kodus..
võtan end siiski kokku ja head asjad kuhjuvad õhtusse.

massaaž on alati hea. sõbranna küsib, mis on mu seekordsed erisoovid ja ma ütlen, et tahaks tukkuda. novot, ja ma olengi päris jupp aega sellises poolunes, kuigi ta teeb täishooga oma tööd. et ehk ei silita pehmelt. mõnna.
jooga, taaskord. ma ikka hooti üritan ja käin mingis algajate grupis ja kaugemale ei jõua. uus katse. kuigi stiil on alati sama, on treenerid erinevad ja teevad kohati päris erinevaid asju. nii ka seekord. eks põhiasendid (asana’d) on muidugi samad, aga mingid nüansid erinevad. esimene trenn on leebe, leian kiirelt oma hingamise ja kasutan ka mingeid juba varem õpitud asju.

õhtune kojusõit võtab aega.
aga vähemalt uni tuleb kiirelt.