kino ja muu elu killukesi

‘kui juhm võib olla?’, küsisin endalt peale eileõhtust telefonisofti uuendust. enne rtfm-i ei saanudki vajalikku tehtud. ausõna..
aga ma olengi viimasel ajal selline. nagu eile kohvikus. mõtlesin tellida ühe asja, aga tellisin teise. normaalne.

Sõpruse kino mingid vautšerid läksid nagunii kaotsi, sest a) seal ei olnud sel hetkel väga midagi b) mul oli natuke liiga palju teatrit ja seejärel natuke liiga vähe enerigat palju muid asju. aga mingi kinojutt hõljus õhus ning poolkohustusliku turgutusprogrammi raames sai eile üle tüki aja kinostatud. nojah, Sõpruses oli mingi värk, et eile seansse ei olnud, muidu oleks ‘Murtud‘ olnud mu esmane valik. nüüd aga tuli valida ajaliselt-žanriliselt sobivate hulgast ja mingi hetk oli küll tunne, et no polegi midagi. väikeste kahtlustega sai ‘Kõrvalmõjude‘ kasuks otsustatud. kirjeldus oli küll selline, et ma natuke pelgasin, et mis sealt õieti tuleb. õnneks oli film vastav žanrile thriller ning kirjeldusest ei tasu järeldusi teha. selge muidugi ka, et sellise filmi puhul ei saagi väga täpselt kirjutada, siis kaob põnevus ära. igatahes mingil ajal meenutas isegi ‘Jahti‘: süütust tehti süüdlane. ja kui ma mingil hetkel avaldasin M.-le arvamust, mis seal siis nn tegelikult on, siis jah, see oli küll, aga kogu taustsüsteem oli märksa keerulisem.
igatahes täitis õhtu oma eesmärgi.

laps sirvis Jazzkaare kava läbi ja leidis, et väga midagi ei olegi. või on ajal, kui ta ei saa minna. ise (lõpuks) süvenedes jäin ka üsna nõutuks. eks vaatame, mis ja kuidas sellega kujuneb. või kas. mismõttes nädala sees ikkagi ka sellisel festivalil algavad nii paljud asjad kell 22? et kui ma ise isegi kuidagi viitsiks end kohale vedada, aga laps?
hetkel on ta jalgrattateemas rohkem sees. vajalike lisavidinatega hakkab vist ka ühel pool olema.

mai762
ootan-ootan juba.. kuigi selle pildiga on ka mingi postiivne kohavärk. nagu mul on, mingid hästitundmise kohad. miskipärast aga kipuvad need olema seotud ühelt poolt geograafilise kaugusega, teiselt poolt teatud muude (emotsionaalsete) piirangutega, vähemalt mingi aja.

vabad päevad on väsitavad, endiselt.