ikkagi filmipostitus

mõtlesin küll, et kirjutan eilsest filmist, “Teel”, aga siis avastasin, et seda on kogu meedia täis. ning mis parata, kui ma ei ole ilmselt piisavalt haritud või tark, et mulle see film übermuljet ei jätnud. tehnilise poole pealt heidaks ette seda, et kui on käe pealt filmimine, siis võiks olla veidi rohkem üldkaadreid, see pidevalt värisev suur kaader puhtfüüsiliselt väsitab. loo kohta, nojah, kui ma kunagi ammu raamatut lugesin, tundus ka väga diip, aga enam mitte. ma ei tea. tore on ju ennast otsida, kui tegelikult kohustusi pole et ehk su ümber on teised, kes tegelevad olmega. ning puhtpraktiliselt, ausalt, see eluviis on ikka kulukas ka, mina sellist endale võimaldada ei saaks, kuigi tahaks ju ka muudkui reisida 😉
ah, olgu, väga hull ka ei olnud. ilmselt mitte kõige õigem hetk mu jaoks lihtsalt.
või siis on sellega mu jaoks nagu Salingeriga, et natuke liiga ülepakutult tahtmine diip olla?