puudujäägid sisemises ilus

minu sisemine ilu on hakanud ajale jalgu jääma, selgitas tänane UH. ehk siis vanus, pärilikkus vms on hakanud oma tööd vaikselt tegema. kuigi suures osas on kõik siiski kena, on mõned kummalised-ootamatud asjad viltu. ühtlasi on nende mõne nädala taguste valude põhjused ka teada, enam-vähem. tegelikult on küll rohkem kui üks asi, mis seal taga olla võib, aga valisime ühe, mis klapib kõige paremini ja on kõige loogilisem. ja see ei olnud üldse see, mida arst arvas olevat.
samas tõusis ka küsimus, et kas vajadusel ma olen nõus veel opile minema. noh – muidugi. et mul ei ole mingit paanilist hirmu selliste asjade ees. arutasime ka, et algul proovime ilma, mis aga tähendab kalli keemia sissesöömist, ning et ka keemiasöömine pikalt ei ole hea muidugi. aga no läheneme siiski sedapidi. kuigi see võib teatavaid valusid veel kaasa tuua. hah. vaata oma sünniaastat, öeldakse seepeale.

aga nii mitu tundi hommikul söömata-kohvita olla paneb ikka oma põntsu ka.