hall esmaspäev, tavaline

lõpuks kisub asi ikka kevade moodi ka. eilne grillhooaja alustamine terassipeona oli päris talutav juba – ilma mõttes, seltskond oli suurepärane, nagu ikka. igatahes seekord minul ei jõudnud külm hakata. ja kui poeg pani seepeale õhemad saapad täna jalga (teised said eile päris märjaks ja ei jõudnud ära kuivada, ma lihtsalt ei tegelenud selle kuivatamisega), siis hommikul kurtis küll, et tunduvad nii õhukesed, aga peale kooli teatas, et väga mõnus oli ja üldse mitte külm. no muidugi, siis oli juba mingi 8 kraadi sooja ka õues.

aga muidu ma väga lilleline ei ole hetkel. et natuke valust lahti saada, võtsin ikkagi täna selle tableti, millest mu organismil ilmselgelt siiber on. nutt ja hala, ma ütlen, ikka seesama: kas on tablett, mis võtab valu ära, aga nii, et mul on muidu hiiglama kehv olla; või siis on tabletid, mis natuke ehk mõikavad ka, aga vähemalt ei mõjuta muud enesetunnet. üldse on siuke tablettide söömine nõme ja mõjutab tervist muudmoodi ometi ka.
mõni päev veel arstini, seekord siis eriarst. eks saan seni hakkama, mis siin ikka üle jääb.

nädalavahetusel saatsin mõne cv välja. mõne eitava vastuse ka saanud. enamik kaob, teadagi, musta auku. meeleheitlikult ei proovi, aga saatusele tuleb võimalus anda.
sest ega ma viimasel ajal eriti ei ole seda andnud. aur läheb eluspüsimisele.