dallas, p2ev 2

mitte et see p2ev v2ga l2bi oleks, aga sellise +33 kraadise kuumusega ei taha kohalikud ka v2ga v2ljas olla.
hommikut s6ime yhes mehhiko-stiilis kohas, kus muuseas on ka wifi olemas. sain m6ned s88giideed , aga oma portsu l6petada ei jaksanud (kuna selles arvutis, mida ma kasutan, pole fotot88tlussofti ja ma ei hakka v66rasse masinasse t6mbama ning kasutan picniku, siis ma siia eriti pilte ei topi hetkel). kohvi juurdevalamine k2is nagu ameerika filmides, et tydruk kannuga k2ib vahepeal ringi peale ja valab juurde, kel soovi on 🙂
peale s88ki l2ksime taluturule. ega seal ka nyyd k6ik talunikud polnud, aga suur hulk siiski oli. peaks ytlema, et t2is k6ht oli abiks, sest jube isu2ratav turg oli. maitsta anti ka, nii sain ma melonit, arbuusi (v2ga head magusad ja mahlased!), ananassi, maasikat… ja l6puks ei suutnud vastu panna ja ostsin hoopis kohalikku maisi (viis t6lvikut kolme dollari eest). aga arbuusi kallale l2hme veel ka.
maisi grillin 2ra veidi hiljem, kui natuke jahedam on 😛
edasi l2ksime Fry’s-i, sest mu seebikale oli vaja uut akut, vana saab ikka jube siva tyhjaks. p2ris hull v2rk, m6ni arvuti-elektroonikahull k2iks seal vist terve p2eva ringi 😛 meil l2ks kiiremini 6nneks.
ja siis – WalMart! 😛
see oli nagu t6siselt hull. tegelikult suuruselt m6ne meie poega v6rreldav, v2hemalt see kus me olime, aga ikkagi hull ja suurem. igal juhul see k2ik v6ttis hullult aega ja tulemus oli k2rut2is toitu, mis pakiti kohutavasse arvu kilekottidesse..
tagasi tulles saime isegi m6ne vihmapiisa auto esiklaasile, nyyd paar tundi keerutab pilvi ja vahepeal myristab, aga siin pole rohkem tulnud. ja myristamine ei t2henda, et jahedamaks l2heks 🙂
ahjaa, koduteel v6tsime kusagilt mingid j22kohvid. mina v6tsin v2ikese topsi, mis on ca liiter, kohalikud ca 1,5-liitrise – sest hinnavahe oli ainult ca 10% ja see oli p6hjus. igatahes mina j6in ca pool 2ra ja rohkem sisse ei pressi.
oravaid jookseb siin aias ka ringi.