pekki kogu minu oskamatu it ja lollakad süsteemid

jajah, ma võtan nüüd vastu kogu kriitika teemal, et loll olen hoopis mina. no et esiteks mingi dumbuser ja siis et keegi ei sunni mind wini peal istuma jnejne. hetkel on sellest pohlad.
täiesti haige värk.
avastasin, et mu arvutis puudub selline junn nagu muuvimeiker ja mõtlesin, et kuna see on tasuta nagunii, siis tõmab ja installin. no et mis siin ikka keerulist.
vale mõte.
kõigepealt püüdes sinna windoosa muuvimeikeri lehele minna firefoxiga, teatatakse, et tule IEga.
nojah, avan siis IE, aga see teatab mulle, et tema jookseb disabletud addonidega ja activexi ka ei ole ja tee nüüd midagi. kusjuures kui ma vaatan menüüst on kõik nagu kenasti aktiveeritud. pika otsimise peale selgub, et IE leiab, et kui teda pole desktopil, siis on jama majas ja mina nüüd parandagu see ‘viga’.
olgu, mul ON vaja see kolm videolõiku kokku liimida, nii et lasen siis selle ‘vea’ ära parandada ja suur sinine e istub desktopil.
sedakaudu uuesti avades selgub, et oo, nüüd on korraga activex ka olemas ja puha. ning hakatakse rõõmsalt otsima, mis uuendusi mu arvutile saada on. sest otse laadida ei õnnestu seda muuvimeikerit.
läheb minut, läheb kaks ja genereeritakse mulle nimekiri.
kus on igast pahna peale muuvimeikeri.
ja seda muuvimeikeri allatõmbamislinki ma ei leiagi. mujalt, kust kiiruga vaatasin, suunab sinnasamma lehele.
ja nüüd on kiire kah.
eks pärast otsin mingi muu softi.
aga ikkagi on see haige.
kuigi ma tean, et veatut asja ei ole olemas. ning võimalusel ma kasutan mingeid muid softe. lihtsalt mõtlesin, et teen asja kiirelt ja lihtsalt.
bhhh.