igaüks aidaku end ise

et jah, sattusin lugema seda sissekannet ja olen puhtjuhuslikult selle teemaga mõnevõrra kursis ise ka.
ja just nii ongi.
minagi oma lihtsameelsuses arvasin, et läheb paari konkreetse asjaga politseisse (sinna hulka kuulub ka nt vargus, kui nimetada üks leebemaid; aga ilmselt peresisene vargus ei ole vargus) ja võetakse avaldus ja midagi lõpuks toimub. aga just nii lõppeski, nagu lingilt lugeda sai.
kurat küll. millega seda naist veel aidata saaks? saata mehele võllid kaela ja jääda ise süüdi? see pole ju lahendus!
mitte ainult oma praktikast: ka suvalist inimest (ei ole abikaasa), kes elab kellegi suvalisel pinnal (ei ole antud aadressile registreeritud), ei saa lihtsalt välja tõsta. ega ka nii, et politsei tuleb kohale ja aitab midagi. ei, see käib läbi keeruliste pikkade kohtuprotsesside. et kui inimene ei taha lahkuda, siis ei lahkugi.
või, eksole, nagu üks näide on, mees lahkub, kui talle sobib, ja koos lastega. lihtsalt kaob ära.
ja teha ei saa jällegi midagi, sest see on peresisene asi ja politsei kõne võtab mees vastu ja suhtleb nendega kenasti.
aga muidu on elu ilus ometi ju. lihtsalt: ära loo peret!
minul on see siiani edukalt õnnestunud.