no ei käi asjad niimoodi…

kas tohib öelda, et uus aasta algab tööl kolimisega? jälle?
kuigi me siin nüüd olime isegi veidi üle pooleteise aasta. väga pikk aeg, peab ütlema. selle kümne aasta jooksul, mis ma siin firmas töötanud olen, oleme kolinud – 8? 9? korda. ma ei tea. igatahes palju. enamasti majasiseselt, aga mis vahet. ikka mingi tööpäev pekkis ja träni vaja tassida.
seekordsest kolimisest kõrvaltuppa (inimesi mõlemas toas ühepalju, mis mõte sel üldse on?) on juttu olnud küll mõnda aega.
täna hommikul mu töö esimese pooltunni käisid nad siin ja proovisid kohti ja arutasid, mis ja kuidas. küsiti, et millal pihta hakkame.
mina kehitasin õlgu ja ütlesin, et ei tea midagi. sest et ma ei tea. ja et ma olen üksi ning ma tean, et lõunast tuleb keegi juurde, aga kas veel kolmas inimene ka tuleb, ma ei tea. ning et esmaspäevaselt on hulk tööd teha.
siis tuli haldusjuht ja ütles, et peame hakkama kolima.
mina ütlesin, et mind ei huvita, ma ei hakka üksi midagi tegema. tööjärg ees pealegi.
mõni hetk peale seda tuli siiski meie kohalik väike ülemus ja nüüd nad sebivad.
ma peaks vist kõrvaklapid pähe panema. ning ausalt, mina ei plaani end liigutada. leppinud siis kokku, et täna on vaja, meie kõik kohal ja olemas. aga mitte nii.
ning kui mu tööpäev saab läbi, siis ma plaanin siit ka lihtsalt välja jalutada.