une näod

vastu hommikut oli jälle mingi segane uni.
ma pidin minema – ma ei teagi enam, kuhu, igatahes miskipärast sattusin ringiga minema. mingi teise bussi peale. ja siis sattusin sõbrannale külla. sõbranna muuseas kiitis, et ta wifi töötab paremini peale seda, kui ma olen seda sättinud (ma ei ole konkreetse inimese vwifit või arvutit mitte kunagi puutunud, vähe sellest, ma pole tal külaski käinud viimases elukohas).
novot, laps oli mul ka miskipärast kaasas.
kui laps hakkas tualetti minema, pidi ta saapad jalga panema ja tuli kohe varsti tagasi, et astus millegi sisse. vaatasin ka ja vannituba oli pinnasepõrandaga.
miskipärast jäime sinna magama ja siis ärkasime üldse telgis. vannitoa-telk oli kõrvalt kokku koristatud. kusagil kaugemal metsasihil tegi keegi autoga kiiruskatseid. astusin mõned sammud ja olin baltijaamas, mis tegelikult ei olnud nagu üldse baltijaam. hakkasin seal oma jalatseid otsima (tegelikult olid mingid suured kotid kaasa ka) ja leidsin kummastki paarist ühe jalanõu. mingi tuttav oli nagu jaama haldaja ja kurtsin talle ja ta lubas tegeleda. selle ajaga kadus veel üks king ära.
ja tegelikult olin ma tööle tund aega hiljaks jäänud.