einoh…

sellel mu nn põhitööl, kus varsti saab 10 aastat täis, hakkame me peatselt jälle kolima. ma parem ei loe kokku, palju me seda oleme teinud juba. kindlasti läheb mõni koht meelest ära lihtsalt. aga pakun, et kaheksas eri kohas oleme olnud. kahe maja piires küll, aga ikkagi. tüütu.
sellest ma ei räägigi, et kui oled küsinud hinnapakkumise aasta tagasi ja nüüd teostad projekti (vahepeal on ju vaja raha saada), siis üsna paljudel puhkudel pole selle pakkumisega enam midagi peale hakata.
veel põnevam on siis, kui pakkumisi ei olegi.
või kui on pakkumine, aga see on projektist välja kärbitud, samas see töö on juba tegemisel.
fotoka unustasin eile autosse. lahe ilm ja ma ei saagi möödaminnes paari klõpsu kusagilt teha.
suurt kaamerat ma ei vea ju kaasas.
ning ühe kingiga, mis oli plaanis täna soetada, läks nii, et seda enam lihtsalt ei olnud müügil seal. ma ei tea nüüd, mis saab. sest sel nädalal mul pole aega mööda linna supermarketeid kolada ja otsida, et kus on.
nojah.
koju minnes ostan suure kotitäie mandakaid siis jälle. pugin end täis 😛