tasustamata kaubanduslik teadaanne

mul on veel detsembris-jaanuaris mõni vaba õhtu, mil võiks aastavahetusüritusi pildistada. ma ei pea silmas mingit heategevust. hinnad algavad kokkuleppel ja lõppevad ka kokkuleppel. töö väljund samuti kokkuleppel.
stuudiot jõulukaardipiltide jaoks mul kahjuks ei ole hetkel. kui on omal sobiv interjöör, siis palunväga.
2 kaamerat kasutada (Canoni peegeldigid, soovi korral ka negatiivile tgemise võimalus kolmanda kerega), 2 välku kasutada (noh, mitte stuudiovälku, ikka kaamera peale käivat, aga saab panna ka kaamerast eemale), mõned objektiivid, mõned filtrid. näidispilte vaadake kasvõi siit.
päris pühade ajal ei taha lillegi liigutada.
aga muidu, pilleriin ätt pilleriin punkt ee näiteks.
ohei, mul pole tegevusest puudu. aga puudu on visuaalist ja loomingust!