une näod

unes olin sõitnud nagu Soome, aga tegelikult oli see Inglismaa. miskipärast pidin varahommikul võõra autoga seal sõitma minema, mingeid inimesi peale korjama ja nendega kuskile sõitma. aga ma ei saanudki täpselt aru, kust ma peaks nad peale korjama ja muidugi siis see valepoolne liiklus. ma olin peaaegu et paanikas, sest keegi teine ei vaevunud mulle seletama. üks imelikul kombel kaasas olnud sõpru rääkis mulle midagi Londoni poodidest, aga selle peale ma läksin veel rohkem närvi ja ütlesin, et ma olen siin enne käinud küll ja suudan poed üles leida kui vaja, aga et mul on vaja mingid inimesed hoopis kätte saada ja keegi ei ütle mulle isegi täpseid aadresse.
ähmaselt mõtlesin veel, et seal kuskil on üks inimene, kellele oleks kena helistada ja öelda, et ma viibin temaga ühes riigis – aga tegelikult on ta Soomes ja tegelikult ma ei helistaks talle.
mingid asjad olid enne ka, ähmased unemälestused, mis pole fikseerunud.
RM tuli ajas mind enne üles, kui ma liiklema pidin hakkama.
lähme temaga nüüd arstile. niidid välja võtta ja üle vaadata.