kalendri pidamine on kahjulik

..sest see näitab liiga konkreetselt ära, kui täis on võimalik päevad planeerida. isegi mitte see, et ühel päeval oleks liiga palju tegevusi, aga on sellised perioodid, kus päevad jooksevad kuidagi üksteisele sisse.
mõtlen nüüd, kas investeerida tiba rainlendari pro varianti, et seda googli kalendriga sünkroda saaks ja desktopil ka kõik olemas oleks. ah et miks guugle kalender? sest ma nagunii kasutan guugli teenuseid ja mingit netipõhist ehk igalt poolt ligipääsetavat on vaja (tegelikult on neid hästi palju erinevaid ju saada, aga ma ei kasuta eriti neid portaale). see ka hea, et lõpuks ometi laseb üks meie moblaoperaator googlil omale meeldetuletusi saata ja õnneks üks mu telefonidest on selle operaatori võrgus.
aga muidu on kõik kenasti, tänan uurimast. täna pole isegi väga uimane. äkki ongi novembrist ja tänane päike mõjutab?
suundun esikusse to-do listi asju juurde kirjutama.