Evelini dieedimuutus

tähendab, kui ma selle kassi tõin, siis oli ta kuivtoidul. eelmine omanik rääkis, et kõik muu ajas teda oksele.
nii, esimesed mittekuivtoidud tõid mõned kassikulised (vrd. ‘katsikulised’). väike topsik läks paari korraga ära ja mingit olulist karvapallide väljaajamise kasvu ei olnud. viimane kord mulle tundus, et talle mingi kalaga konserv täitsa meeldis.
ostsin siis ise talle ühe heeringa-merekala ˛elees. siukse suurema purgi.
ja noh, nüüd on siis Evelin omadega sees. iga külmkapiukse avamise peale on lupsti oma selle toidu kausi juures ja näub nii, nagu oleks nädalajagu näljas hoitud. kusjuures kuivtoitu, kahte sorti, on tal pidevalt ees.
eksole.
ükskord sõi mingi mu singitüki ka ära, ma andsin proovida, et nagunii ei söö. aga see on talle soolane ka, rohkem ei saa.
ma ei tea, kas see oli nüüd hea mõte teda ümber harjutada, aga ise ei tahaks ka kogaueg aint krõbuski peal elada ju.
ja nüüd leidke pildilt kass 🙂

evka950.jpg