blogilist, sotsiaalse eksperimendi kahtlus ning kas eesti mehed on eided või paipoisid.

ma pean hakkama blogilistis uurima neid oma seadeid, no näiteks et kas saab panna nii, et mingeid blogisid mulle ei näidata lihtsalt. tänane Vainu-teema on jälle veidi üle visanud. ma tahaks midagi muud seal ka näha. osad nendest on veel kinni makstud pealegi.
tegelikult samas olen ma ammu aru saanud, et meie rahvas on uudishimulik ja selliseid asju loetakse huviga. mingi seltskonnateema või midagi. Kroonika ja Just elavad ju ka hästi?
mul on tunne, et I&I teevad lihtsalt mingit sotsiaalset eksperimenti oma kirjutistega. ma reeglina neid ei loe, küll aga näen pealkirju. ning aina enam ja enam tundub, et see on mingi nali.
aga olgu pealegi.
ma eelistaksin vahel lihtsalt sellest mitte midagi teada.
aga tegelikult leidsin ma täna hoopis sellise sissekande ja ei saa väga hästi enam aru. vanasti õpetati naistele, et ole salapärane ja püütav, nüüd siis…
muide, sama asja teine pool on Delfis. mitte päris otene teine pool, aga ma taban siin seoseid.
kuna hetkel on tegelikult loeng, siis ma ei jõua väga süveneda ja pikalt oma mõtteid lahti kirjutada. minu vastuses Miko sissekande all on lühidalt paar ideed kirjas.
ja olgu, et ma seekord pole Mikoga päris nõus ja mõne koha peale vaidlen lausa vastu (ja olen Tatustahimega üsna nõus), on tal näiteks eelmine sissekanne täitsa hea ja seal on veel huvitavat lugemist.