tahan päikest!

.. ja merd ja heinamaad! ja kohe!
ei, okei, c ja o vajab täna veel sellist ilma, et oma üks projekt ära lõpetada.. aga hiljemalt homme olgu olla! (siis ei varjuta ju ka nagunii).

meri15.jpg

Share

3 thoughts on “tahan päikest!

 1. Jah, homsest las paistab nii nagu pole veel kunagi paistnud :) Või siis lihtsalt kevadiselt, aga parem paistku!
  c ja o

 2. Pilt tuletas mulle meelde ühte Muhu rannaniitu- suurte raudkivide ja kadakahekkide ning lehmadega. raudkivid on seal alati kindlas kohas aga lehmad ilmuvad ikka pisut ootamatult.
  See oli mitu aastat tagasi, kui ma seal olin. Suve keskpaik oli. ja linnas oli kuidagi hirmus pingeline situatsioon- selline olukord, kui peas on vaid 1 meeleheitlik mõte :” saaks see juba otsa- saaks minema siit- ma ei taha seda enam taluda…ma ei pea vastu”. Ühesõnaga kole paine ja mingi sügav väsimus (olete ehk tuttav?).
  Mul õnnestus ühel heal ettekäändel pääseda sinna karjamaale- suure kivi manu. Pole kunagi nii täielikult PIKUTANUD nagu tookord. Ainus mõte oligi seesama :” ma olen siin…- keegi ei taha must midagi- ma ei pea millegi eest aru andma- ma ei pea kuhugi minema- ma olen siin…siin…siin…”.
  Siis ilmus muidugi välja LEHM. Huudisimulik ja silmnähtavalt kohtlane. Tuli vaatama, et mida ma seal teen.
  Ega neid lehmi kunagi ei tea- usaldada neid päris ei saa, eksole- nii et pidin ennast jälle valvele võtma ja ootama kuni järjekordne hädaoht on möödas.
  Aga meri ja see rannaniit ja suur kivi…- need on siiani meeles. ja muidugi LEHM.

 3. Miks ei kasutata lehmi corridadel?
  Lehmad olevat palju ohtlikumad kui härjad.
  Põhjendus: Härg sulgevat silmad enne kui sarvedega riiet puudutab ja see annab toreadoorile võimaluse põigata kõrvale, aga lehm silmi kinni ei pane ja kui sa ka põikad kõrvale siis üpris suure tõenäosusega põikavad samas suunas ka tema sarved :O
  Niiet tõsi ta on – mine sa neid lehmi tea :P

Comments are closed.