miinus üks tund

no ei saa üle ega ümber kellakeeramisest. sest lisaks niigi varasemale tunnile magasime viimased 2 nädalat nagunii natuke kauem, kuna poiss oli kodune. ja eilne lõunauni tegi seda, et õhtul ei kippunud uni väga tulema. nüüd üritan kuidagi pooltukkudes tööd teha ja päeva kusagile ära veeretada.
aga ikkagi, miks pagan peab seda kella kruttima ikkagi? (jah, ma võiks keeramata jätta ja lihtsalt elada tund aega varem..)

Share

14 thoughts on “miinus üks tund

 1. jah … iga-aastane mitmenädalane depressiivperiood on alanud … nüüd hakatakse rääkima kui imeline on kõik ja kui palju on nüüd VALGEM … kuu peale!!!
  Kes teeb praegu tööd õues õhtul? ja mis tööd? niidab muru peale palgatööd hoovis või? reaalselt ma kujutan ette et sellise eksperimendi kasulik aeg võib olla umbes 1-2 kuu kesksuvel … aga no pool aastat …???? Bagdadi ja Moskva ja Tel Avivi ajas elamine
  grrrr :S

 2. Käisin eila võimsas spordiklubis. Ja tegin mitu tähtsat tähelepanekut. esiteks- kõik inimesed on paljalt ühesugused. see tähendab, et alles siis, kui keegi omale särgi ja jope selga ajab saab aru mis sotsiaalsest kastist ta on. No näiteks oli seal eila 1 paljas pehmepoolne onku. Ümarik ja sõbralik. Aga niikui ülikonna selga pani sain kohe aru, et tegu on mingi tähtsa rahajõmmiga.
  Tähendab 1 osa ongi sellised pehmemapoolsed rahajõmmid. Teine seltskond on ülitrimmis spordimehed. Sellised kes näevad tõesti head välja ja on ennast viimasepealvormi ajanud. Kussjuures ka silmnägu on igati väärtuslik. No sellised hawayexpressi-tüüpi sellid. Neil on kõige popimad trenniriided kah- igasugused spetsiaalsed kindad ja õhkulaskvad püksid ja asjad (nende salahobi on ennast sauna klaasukse pealt vaadata- et kuidas musklid on ja lihtsalt, et järjekordselt veenduda, kui head nad välja näevad). Aga peale nende on seal klubis ka suhteliselt loppis vanemad venekeelsed naftaärikad ja transiidiisad. Neid iseloomustavad kobakad klotserid ja kuldkett (päriselt- ma tean et te arvate et tänapäeval seda enam ei ole aga on küll). Nad ei viitsi eriti mingite kangidega jamada vaid käivad basseinis suplemas ja vedelevad siis mullivannis. Sellised hülged on.
  Siis on seal veel nihukesed hästi ausa olemisega koduperenaised, kes päriselt tahavad kaalust alla saada (et mehele meeldida) ja väntavad väga ennastsalgavalt kange. Nendele lisaks on aga samuste transiidiisakeste kodusistuvad naised, kes on tähelepanuväärsed sellepoolest, et neil on palju vaba aega ja nende elu mõte on ennast ilusaks teha. On kaugelt näha, et nende näol on kasutatud kõige kallemaid ja paremaid hooldusvahendeid. Samas on osa neist millegipärast riietumise koha pealt üpris kummalise maitsega- st kenitlevad.
  No ja muidugi satub vahel sinna ka natuke hirmunud olemisega isikuid, kes ei tea kus on saunalina korv ja kardavad, et järsku nad teevad midagi valesti ja neid aetakse klubist minema.

 3. Rehepapp, äkki ma ikka eraldaks Sulle oma nurgakese Su mõtete jaoks? siin pole need ju niiväga silmatorkavad..

 4. einoh, mis sellest -1/+1 tundi kammist ikka on, kui sul on raudkindel graafik et 22:00 magama ja 06:00 tõusma, siis mine ühel õhtul 21:00 magama ja korras.
  see on lihtsalt loll ja nõme klishee end välja vabandada mingi kellakeeramisega.

 5. Pillekale:
  hakkasin kohe kahte asja kahtlustama.
  1) kirjutan ebasobivaid asju ja valel ajal ja kohas.
  2) kõik on hästi ja võin veel kirjutada.
  Käesolev olukord on tõesti selline, et leidsin justkui kellegi teise salmiku ja nüüd kirjutan täitsa suvaliselt hoopis ise. aga seda ikka juhtub ju? mul on mitu vabandust kah.
  1. veebipäevik on ikkagi avalik asi ju- ja see tähendab, et tohib justkui kirjutada…
  2. ei ole huvitav, kui salmikusse kirjutatakse: pillekas on tubli, teeb häid ja ilusaid pilte, on ettevõtlik kooliõpilane, saab ise kõigega hakkama, ületab eeskujulikult probleeme, kohtub ka teisi häirivate nähtustega, kaitseb keskkonda, oskab arvutit kasutada, valdab keeli, kasvatab vapralt last, tabab õigeid hetki, teab kuidas teha miljööväärtusega remonti, innustab kaasinimesi, armastab maad jne.
  ma mäletan, et mu õe salmikus olid need kirjutised vahel ikka väga üheülbalised. Võibolla sellepärast ongi mul vaja teiste märkmikutesse pilte sodida ja igasuguseid nuid asju.

 6. muahhhahhhaaa :)))
  Eralda ikkagi rehepapile eraldi riiul (no linnugripp juba on, eksole, miks siis ka mitte Rehepapp)
  ja mis puutub komm.2, lõige 2-sse – ma ei saa aru, kas Rehepapp on kade või tunnustav või mis…. (paluks rohkem smailisid minusugusele)
  :)))

 7. Miljööväärtusega remont on igatahes hea väljend. Tuleb võtta tarbimisele.

 8. Algse teema juurde tagasi pöördudes, minu arvates on kellakeeramine küll kasulik. Õhtul peale tööd saab pikemalt õues jalutada-liikuda;) Minu arvates on küll õhtust valget aega pikemalt. Ja väikesed lapsed, kes päikesevalgusega varakult ärkama kipuvad, alustavad ka päeva laiskade emmede rõõmuks tund aega hiljem.

 9. Thjah, eks see olene inimesest. Ma jälle ei jõudnud ära ooodata millal kell minu rütmi keeratakse. Nüüd on parem :) Ja mida rohkem suve poole seda varem ärkan, igav on üksi varahommikul, eriti peale pidu, kui teised pohmas :)

 10. ahv: ma ei vabanda end kellakeeramisega. mulle ei meeldi see aja keeramine. aeg käib lineaarselt, miks me üritame sellest üle olla?
  üldiselt mulle meeldiks, kui oleks aasta ringi suveaeg. aga ma olen sellest mingis varasemas kellakeeramise-sissekandes rääkinud.
  Rehepapp, ma ei ürita Sind siit minema ajada. lihtsalt et äkki oleks mugavam, kui Sa saaksid end kusagil oma kohas väljendada?

 11. Hääletan kellakeeramise vastu!
  Mul täiesti savi kas suve- või talve- või kevadeaeg, aga kellad võiks rahule jätta. Osalt ka sellepärast et neid on nii kuradi palju – käe peal, telefonis, fotokas, teises fotokas, praeahjus, videomakis, jalgrattaspidokal, muruniitjal, bussipeatusel, emt reklaampostil (siiani keeramata kusjuures), tänaval, maa all, raadios… …. ……

 12. Pillekas, rehepapp on lihtsalt kvaliteedikontroll. Parimagi tahtmise juures Sa ei saa end blogimisel väga lõdvaks lasta, muidu hakatakse hoopis rehepapi komme, mitte originaalartiklit kommima :)))
  Tema sunnib sind tahtmatult veic pingutama.

Comments are closed.