hääbuv pood

tundub, et Minski poodi ootab varsti kurb saatus.
enne Selveri avamist auulis oli õhtuti 8-9 vahel Minski parkla autosid täis, poüd rahvast täis, kõik kassad töös ja järjekorrad taga. melu ja sebimine.
esiteks ehmatas mind tänane lage parkla, siis lage pood. tööstuskaupade osa oli juba kokku tõmmatud, toidukaupadeski asju ümber sätitud. magusa- ja kulinaarialett oli head paremat täis, mitte pooltühjad nagu vanadel aegadel. oeh. täitsa kole tunne tuli peale. tea, kas varsti on seal mingi t-market või? ei taha mingit jäledat ketipoodi, tahan just seda slaavipärast Minski poodi. ma tõesti ei uskunud, et inimesed kolivadki pauhti Selverisse üle. tegelikult kurb ju – sest täpselt sama kaubavalikuga Selvereid on linn täis, teist Minski poodi ei ole. paljut, mis on seal müügis, pole isegi minu nn. koduses Rahu poes – see on väiksem ka.
ja mis on üldse head ketipoodides peale ‘turvalise’ piiratud brändidega kaubavaliku?