unetu hommiku mõtted

absoluutselt ebanormaalne on lapsevabal hommikul tõusta tund aega enne kella. no peale pooletunnist unetut voodis vähkremist on ju selge, et enam und ei tule? samas see unetus kajastub mu unises olemises piisavalt. nii et täiesti kohutav olukord. tööle jõudsin pealegi ikka napilt õigeks ajaks ja miskit kasulikku pole siiani teinud..
ühtlasi pani see mind mõtlema sellele, et ainult mõni nädal on jäänud ajani, kui peaks hakkama igal hommikul enne 8t tõusma ja lapse ka siis üles ajama, et jõuda lasteaeda… tahan aeda, kuhu võiks lapse viia kella 10ks ja kuhu oleks täiesti normaalne kell 6-7 järgi minna – et mu laps poleks siis üksik viimane!
trammis mõtlesin, ilmselt hiljuti taas telekas olnud filmi “High Fidelity” mõjutusena, et milline oleks edetabel viiest mind enam mõjutanud inimesest. äkki hiljem panen kirja ka. ja nagu ikka, on raamatuna “elu edetabelid” parem kui ‘meeriklaste filmiversioon..