rattas

ühelt poolt poleks nagu üldse energiat, teiselt poolt aga polegi mahti sellele mõelda.
eile näiteks õnnestus ca 5 tundi niimoodi “ära kaotada”, et ma ei saa siiani hästi aru, kuhu need kadusid. RSS on mitmendat päeva järgi lugemata – või mitte päris, ma siiski täna näiteks märkisin mingid kategooriad lambist loetuks ja ülejäänutest lugesin ka mingi osa. ja mõnel päeval olen ikka ca 50st artiklist üle kerinud ka. jajah.

selline päev, nagu täna, suures osas kenasti “tükkidena” võetav, oli nagu parem. kuigi ikka on tunne, et miks ma juba kaks tundi ei maga. no – pole mahti olnud.
õhtune kohtumine oli päris tore. inimesega, kellega tegin mingi x aastat tagasi tihedalt koostööd, vahepeal ei ole suhelnud ja nüüd oli minul vaja natuke fokusseerida mingeid asju. ma vist veel ei fokusseerinud, kuigi sain ideid – kuid tundus, et pigem töötas see kohtumine täna teistpidi. et ehk vestluse teine osapool sai oma mingid mõtted kusagile loksuma. mis on ka ju ometi lahe.
mina pean lihtsalt veidi veel tuhnima, et oma vajalik fookus paika saada. suunavaid ideid sain igatahes.
ning ka üldhuvitavaid mõtteid.

fotomälestus on vanavanemate saarelt.
haakumatu.

Reigi kirik
Reigi kirik