poliitikarant

ma olen endiselt selline poliitikakauge inimene, aga no tänase Ekspressi Bääd ütles just seda, mida ma isegi mõtlen: Eesti Vabariigi uus valitsus ei tundu ka sel nädalal parem kui eelmisel.

ja ma ei räägi siinkohal aktsiisidest või midagi. lihtsalt et mu meelest ei pea selleks olema ei Lauristin ega Simson, et öelda välja, et nelja aastat see valitsus ei püsi.
Ekspressi juurde tagasi minnes: Kranaadis oli ka päris lustakas ennustusvõistlus, kus üks küsimus oligi, et mis ajaks see valitsus kokku variseb. ega see väga huumorina ei tundunudki.
ma muide ei salga üldse, et ma olen see tüüpiline eestlane, kes ei ole rahul, aga omalt poolt põrutavat lahendust välja ei paku. ma pole ei poliitik ega majandusinimene ja ei peagi tingimata mingeid mõtteid välja käima. aga mul on tunne, et kogu see asi käib kusagilt valest otsast..
tegelikult on esimest korda elus mul tunne, et – ma ei taha sellises riigis elada. riigis justnimelt. geograafiliselt, klimaatiliselt jms tahan ma siin elada küll.

igal juhul kui mul isegi on käinud hooti uitmõtted auto soetamise osas, siis hetkel ma ikkagi jätan täiega oma “kodanikukohuse” kütuseaktsiisi osas täitmata ning endiselt ei osta autot. kuigi toosama aktsiis ei ole küll see põhjus, eksole.

tegelikult peaks minema kive vette loopima.