lihtne liigitav mõtteke

see on ikka kummaline, kuidas vahel mingid põhimõtteliselt ammu teada olevad asjad saavad selgemaks, kui need verbaalselt ära vormida.
nädalavahetusel jõudsin mingi palava ilma arutelu käigus selleni, et nn naistemehi on põhimõtteliselt kahte tüüpi: ühed on need, kellel on kõrge enesehinnang ja ego ja kes lihtsalt suhtuvadki nii, et kõik naised muidugi tahavad neid (ning seetõttu end ühega pikemalt siduda on ilmselt ogar); teised aga need, kellel on enesehinnang madal ning iga nais(t)epoolne vastureaktsioon tõstab seda (kasvõi ajutiselt) ja lihtsalt enesehinnangu jaoks tundub seega kvantiteet olulisem (ikkagi mitu naist huvitub) kui kvaliteet (ning seetõttu end ühega pikemalt siduda on ilmselt ogar).
muidugi on see väga lihtsustatud skeem.
aga sellise palavaga ei suuda midagi peenemalt kirja panna.