hajutatud tegevuste haldamissuutmatuse hala

üritan oma tegevusi kuidagi ‘kastidesse’ panna. mingid ajahaldussüsteemid ja to-do tarkvarad ei toimi mul, ikka lihtne kalender. aga samas on hulk just selliseid ebamääraseid ‘on-kunagi-kohe-eile-vaja-teha’ asju, mida kalendrisse panna ka ei oska.
ma olen isegi mingeid asju proovinud ja reganud end siia-sinna, aga ma ei kasuta neid lihtsalt.

aga hetkel on osad, mittepõlevad, asjad nii, et keegi ütleb mingi sõna ja mul lööb tuluke peas põlema ja tekib mingi seos mingi asjaga, millega peaks ka tegelema.
hooti on küll tunne, et tuleks ikka mingi to-do tarkvaraga sõbraks saada, aga ma ikka kardan, et sellega läheb nagu paberkalendritega et ehk ma ei täida seda. teisalt, kui ikka hädavajadus on, ehk toimiks?
(ja meenutage nüüd, kuhu sellistest ma end juba reganud olen..?)

endiselt ei ole mul küll üldist ajaprobleemi, raamatuaja ja jalutamisaja leian ikka.
lihtsalt (rohkem või vähem asjalikud) tegevused tuleks ära hallata.