mida kõike ma veel teada ei saa..

onju, oma kõrges vanuses arvan ometi, et ma tunnen ennast siiski, noh, mõnevõrra. no ja tean, et millise mulje ma inimestele jätan ja midagi sellist. et ehk siis oma meelest olen ma üks paras sahmerdis ja üpris närviline tüüp ja et see on kõigile umbes kohe selge.
no ja siis tullakse aasta esimesel päeval välja avaldusega, et ma olen selline umbes peaaegu et flegmaatiline, natuke vist lausa ülbe ja suhteliselt kahe jalaga maas ning tasakaalukas. või et vähemalt selline ülimalt rahulik mulje minust jääb. vähemalt seni, kuni midagi oluliselt huvipakkuvat orbiidil pole. ning see ei olnud vaid ühe inimese arvamus ja veel suurema üllatusena selgus, et mind tajuti sellisena juba aastat 15 tagasi :O
ma võin ju nõus olla, et mida aeg edasi, seda nö rahulikumaks ma olen muutunud, aga 15 aastat tagasi.. einoh.
et ehk pean tõdema, et mu minapilt ja see, kuidas teised mind tajuvad, on ikka väga erinevad seega. kusjuures, nagu selgub, paistan ma teistele kuidagi parem kui ma ise ennast tunnetan.
ning kuna ma oma meelest ei varja oma nö tõelist mina, siis ilmselt pean arvamust iseenda kohta muutma lihtsalt.
kuigi tõesti, mina ja flegmaatiline, oeh? tasakaalukus, mitte et ma arvaksin, et ma väga olen, aga ma vähemalt püüan (ja viimastel aastatel on see hakanud ikka õnnestuma ka). kahe jalaga maas olla püüan ka, kuigi mõni sõbranna ütleb, et mind tuleb ikka pidevalt maha sikutada. aga flegmaatiline.. ? :O