käisin metsas

eksole. asi, mida kuulutada? aga no ma käisin metsa istutamas. et ehk see oligi koht, kuhu ma vahepeal kadunud olin (kuigi nüüd juba mitu päeva olen hoopis igale poole mujale kadunud).
ja kuna nüüd on hulk muid asju peale, jäävad muljed ka muidugi poolikuks.
aga lühidalt: parim ilm on ca 15 kraadi, mõningase tuule ja ilma päikeseta. ja ilma vihmata. sest päikese käes kuigi kaua ei tööta ja vihmaga ammugi mitte. ning no linnainimese väsitab üsna kiirelt ära. tegelikult tundus, et mitte ainult linnainimese. ja mida edasi suudad esimese pikema pausi lükata, seda suurem on tegelikult jõudlus, sest muidu jääkski pausitama.
toruga panek hakkab peamiselt õlale (sest istikuämber on õlal ja muidugi laod selle maksimaalselt täis, et ei peaks nii tihti sinna langiserva uute taimede järgi vantsima), labidaga panek aga seljale. lisaks, nagu öeldud, need käimised. ja ka istikute saamine langiserva. hea on see lank, mille juurde sai autoga. rohkem aga tuli ikkagi neid istikukotte mingi maa kusagile vedada. mina nt peamiselt lohistasin. samas see polnud mitte igal pool võimalik.
siiski, päikese-vihma jms kiuste sain nelja päevaga kirja 1350 kaske ja 500 kuuske ning kohalike tunnustuse. ning kimbu maikellukesi kingiks ja isekorjatud kullerkuppe ka.
ja mu selg ikkagi veel töötab minuga, kuigi hetkel siiski väsib natuke kergemini. aga küll läheb üle.
kogemuse mõttes oli igatahes väga huvitav .. kogemus 😛

peale seda on toimunud veel mustmiljon asja, ma lihtsalt ei jõua kirja panna – kuigi kasvõi iseenda jaoks oleks vaja!