pakke on hea saada

on ju? 🙂
seekord oli tegu tööriistapakiga. just-just!
millalgi paar kuud tagasi sai tööriistakappi koristatud. ei saaks öelda, et selle käigus küll väga palju tühjemaks oleks saanud ja üleüldse ei puutu see hetkel pakki 😛
tegelikult oli mul neid vaja toolide jaoks. ja üldse näitab kogemus, et mingid tööriistad peavad kodus olemas olema. hooti on tunne, et ei ole midagi vaja ja peaks selle kapi täiega keldrisse või vanemate juurde tühjendama, aga siis jälle selgub, et ikka ei saa nii.

klambripüstolitega oli juba korras, aga lisaks oli laenatud üks väga mugav klambrieemaldaja. kui neid on ikka vaja kümnete kaupa välja tõmmata, siis on igavesti tüütu kruvikeerajaotsa vms asjaga seal toimetada.
otsisin vajalikku vidinat paarist Tallinna ehituspoest, aga mind vaadati nagu ogarat. igaks juhuks otsustasin netist ka kaeda. ja näe, täiesti leidsin – ühest Narva poest!
no Narva, siis Narva. veidike ikka kaalusin ka: 3eur postikulu + oht, et äkki on mingi petukaup või siis hulk aega, et Tallinna erinevaid poode-poekesi läbi kammida. leidsin, et esimene on mõistlikum (meil on ju ka Tarbijakaitse siiski olemas), sest saan tellida kodukandi pakiautomaati. ehituspoed, teadagi, pole mõeldud mitteautoga liikuvale inimesele. pluss aeg.

tellima hakates selgus, et tellimuse summa peab olema veidi suurem. juurdlesin veidi ja tellisin mõned pitstangid juurde. sest no mul on jälle kaks tooli, mida peab vist ikka liimima. eelmine kord laenasin pitskruvid, aga need on juba tagasi viidud ju. liimitav osa on kumer ka, et ei saa raamatukuhja alla laduda.
maksmine toimus seal arve alusel ülekandega. kenasti tuli kinnitusmail ka ja info, et posti pannakse 5 päeva pärast. ilmselgelt koguvad nad nädala tellimused kokku ja viivad korraga ära.
kui siis tuli mail, et pakk postis, hajutas see suuremad hirmud. no samas, nagu öeldi, on alati võimalus, et pakk on tühi 😛
sms tuli nädala algul, kui ma juba linnast ära olin (tegelikult peaksin ma sellest äraolekust kirjutama üldse). meeldetuletus-sms jõudis juba ka tulla. no ja eile hilisõhtul sain lõpuks kenasti komplekteeritud paki kätte 🙂

riistad930

jess-jess!
et Netebergi e-poodi soovitan küll.
ise jäin praegu just vaatama, et vajaliku liimi (mis liimib, seejuures korralikult, nii vineeri kui kangast kui nende segu) oleks võinud ka sealt samas tellida. nüüd pean jälle mõtlema, kust ma sobiva liimi saan ja mis üldse oleks tegelikult hea..

tavaliselt muidugi saan ma oluliselt naiselikumaid pakke 😛
eileõhtune-tänane soundtrack pole samas jälle kuigi naiselik. kuigi, selliste tööriistadega ometi väga sobilik. näiteks kõik kolm Unforgivenit Metallicalt.