aasta 99. päeva mõtteid

see vahepealne päikeselaks on vist ikkagi mõjunud mulle hästi, ma ikka veel ei virise ilma üle. sest no siin on ju ka päike ja seega on kõik okei. küll see lumi ka sulab.
eriti, kuna nüüd on kodus taas rohkem kui üks jalgratas.

poliitika on teema, millest ma üldiselt hoidun. ma ei tea sellest midagi ja kuigi see mõjutab meid kõiki ning seetõttu peaks nagu huvituma, hoidun ma siiski kaugele. aga seda väidan küll kindlalt, et Thatcher oli eelmise sajandi teise poole poliitika suurkuju. tema ja ta poliitika võis meeldida või mitte, aga ta oli vägagi koloriitne ja konkreetne. noh, jälle, see on minu kui võhiku arvamus.
aga paar linki:
Reutersilt väga hea timeline tema elust;
pikem ülevaate Guardianis;
eesti keeles mõned tsitaadid ka (ja ma olen nendest enamikuga üsna nõus).

ning tänast muusikat ka – ma ei saa ju panna üles nendest vaid ühte pala. erinevad, aga ometi tabavalt päeva sobivad.
et ehk breakpoint on vist möödas.
aitäh, V.!