kaameratu

kas ma tohin veidi kaamerteemal halada? aitäh.

et siis, oma viimase seebikaostuga ei ole ma mittekusagiltotsast rahul, vaid otse vastupidi. ja ma ei hakka seda ometi kolmandat korda garantiisse saatma, saamaks taas vastust, et kõik on korras. mingu pekki, ei ole, tänapäevane normaalne kaamera ikka ei tohiks sellist kräppi toota mitte kuidagi. oleks siis veel kehv valgus ja suur iso, aga isegi see ei vabanda enam. ja no ei ole ka. aga pole võimalik, et ainsad enam-vähem normaalsed pildid tulevad ainult korralikus päikesevalguses. stiilinäide. põmst saan samal tasemel pildid kätte oma mobiiliga, millel ometi ei ole hea kaamera.
aga ma tahaksin paremat. ja sellega on nüüd natuke (et mitte öelda, et väga) kiire ka, nagu ülepeakaela kujunenud on. ja raha mul ei ole, nagu ikka. mul on ühes kohas üks töötasu ilmselt veidi valesti arvestatud ka, aga vastust veel ei ole ja kui ma ka saan lisa, siis ikkagi on seda mujale rohkem vaja. ning nagunii oleks ebapiisav.
ah. ise olen muidugi juhm ka. aga valik on nii lai ja ei jõua kõigi kohta totaalset eeltööd teha ja lõppeks ei pea probleem üldse mudelis olema, vaid ikkagi konkreetses eksemplaris. ma ei tea. igatahes tahan ma nüüd midagi hoopis muud – ja kallimat. kuigi ei ole võimalik.
nojaa, alati on võimalus seljakott ja suur kaamera.. aga..

e-lugerit olen ka aina edasi lükanud, nüüd oleks sedagi üleöö vaja. ideaalis. eks reaalis saan endiselt ilma hakkama. see pole nii suur mure kui kaameraga on.

õues sajab lund.
mina loen päevi. või siis öid.