nädalavahetus lõõgastudes

lõõgastumise nädalavahetusel tõdesime sõbrannaga, et miskipärast eeldatakse, et romantikapakett on kahele vastassoost isikule 😛
igatahes, juhtus nii, et sel nädalavahetusel käisime sõbrannaga Rakveres “romantikat tegemas” 🙂 muidugi, tühja see romantika, paketivalik lähtus ikka kainest mõistusest; mis parata, et sobivaim pakett just see juhtus olema.
aga no näiteks massaaži minnes (sünkroonmassaaž kahele inimesele ühes ruumis :P) üritasid käbedad pisikesed pilusilmsed massööritädid rebida endaga kaasa sõbranna ja ühe oma protseduure ootava suvalise meesterahva. ma ikka pisin päris mitu korda ütlema, et ei, mina olen K. kaaslane. vaene mees ei saanud üldse aru, mis toimub. lõpuks õnnestus meil ikka asi selgeks saada ja tädid siis vabandasid ette ja taha. aga mind jäi piinama see, et äkki oli sel mehel mingi pikem massaaž nt, sel juhul oleks igati sobiv vahetus olnud 😛
tuba oli ka vinge, ikka mingi sviit: kaks tuba ja mullivann (mida me ei jõudnudki küll proovida :P).

aga no üldiselt, see, et soola-aurusaun on kadunud, ei mahu mulle endiselt pähe. toit on Mezzos vankumatult heal tasemel ja seega tasub igal juhul õhtusöögiga pakett võtta (muidu võib ju seal ka süüa, saab kogu a la carte menüüst valida, aga meie arvutuste kohaselt tuleb eraldi ostes igal juhul kallim). õhtusöögi lõpupoole vajus küll kõrvallauda mingi väga labaselt lärmakas seltskond, mis üldist meeleolu natuke rikkus, aga me saime sealt peatselt tulema. selle seltskonna lahkumist oli küll hiljem kuulda (tuba oli meil just välisukse kohal umbes). aga no sellised kliendid ei sõltu söögikohast kui selliselt
majutusega paketid, muide, kipuvad kehvemaks jääma, sellessamas romantikas oli veel mõni aeg tagasi kolm hoolitust, nüüd vaid kaks.

üllatav oli see, et nädalavahetused on paksult rahvast täis (sõbranna bronnis selle asja ürgammu) ja kõlas peamiselt eesti keel, ehk siis keskmine klient ei olnudki soome pensionär, vaid lastega eesti pere.
muide, tagasi sõites käisime ka nt Vihulast läbi ja seal oli spaas öeldud, et neil on samuti nädalavahetused väga täis kogu aeg.