külmunud

jahedaks on kiskunud. ega muud polegi, aga ma ei oska oma näonahka kaitsta. kindlasti on mingid (hirmkallid) kreemid olemas, mis sobivad tundlikule nahale külma kaitseks, aga ma ei tea nendest midagi. lisaks peaks neid ju testima ometi ka. ah, hülgerasva kusagilt? 🙂

terve selle nädala on juhe hullult koos olnud. ometi on päike, külm ja ilus.
kui selline ilm on ka nädalavahetusel, siis laps suusatama ei saa. mina pean nagunii ju kõrval jalutama ka. kuigi ilma minuta õpiks ta ilmselt paremini selgeks. miskipärast teeb minu kohaolu teda kuidagi äpumaks, kui ta on. või siis kasutab ta mind lihtsalt ära kuidagi. ebateadlikult, ofkoors.

läheks suveks kuuks ajaks kuskile väljamaa farmi tööle? kogemuse vahetamise mõttes vms. või siis vahelduse mõttes. või siis ma ka ei tea.
kuigi mida muudab kuu aega?