kanakints õunte ja küüslauguga

üle pika aja toidujuttu ka. mitte et ma vahepeal süüa teinud ei oleks, aga selliseid tavalisi asju – või siis pole pildistanud.
ega see siin ka midagi väga erilist ei ole, ongi täpselt see, mis pealkirjas. lihtsalt mõtlesin, et võiks olla natuke teistmoodi kanakintsud kui mingid tavalised ja netis sobrades sattusin mingi sellise retsepti otsa.

4 kanakintsu
4 hapukamat õuna
6 küünt küüslauku
0,5tl kaneeli
0,5tl jahvatatud muskaatpähklit
veidi ürte maitse järgi
soola, pipart

pane ahi sooja 220 kraadi juurde.
puhasta õunad, soovi korral koori. haki kuubikuteks. puhasta ja peenesta küüslaugud, sega õuntega. lisa kaneel ja muskaatpähkel ning soovi korral natuke ürte (salvei sobib siia hästi, aga nn pitsaürdid ka). aseta ahjuvormi põhja.
lao õunasegule kanakintsud (filee jääb siin kuivaks, kints on parem, ükskõik, kas kondiga või ilma), raputa peale soola ja pipart, mina lisasin veel ühte kanamaitseainet, mis mul on.
küpseta ahjus nii 45-50 minutit.
serveerimisel suru õunad ja küüslauk veidi ühtlasemaks seguks.