elu nagu filmis

aga parema meelega ma ei oleks seal osatäitja.
ma isegi ei tea, kuidas seda kirjutada. lühidalt öeldes pean ma tõestama, et ma ei ole kaamel – ja seda olukorras, kus mul pole ei vajadust ega tahtmist üldse midagi tõestada. teisalt võib-olla peaks, kuna hetkel tundub, et seda, et ma olen kaamel, üritatakse laiemalt väita. alatu laim, ütleksin ma – ja seda laimi juba mojito sisse ei pane.
(järgnev jutt on ilmselgelt üsna abstraktne ja arusaadav vaid neile, kes asjast midagi teavad. aga neid loeb siin ilmselgelt rohkem, kui ma aiman – sest ma saan aru, et mu kaameliksolekut on juba kenasti levitatud. lugege siis pealegi.)

‘põnevaks’ teeb asja see, et tegelikult ma ei tea, kas väidetakse, et ma olen kaamel, eesel, elevant või veel midagi muud – st. mul pole aimugi, mis konkreetselt selle laimi taga on. ma olen nüüd pool hommikut üritanud aru saada, et mis loogika järgi üldse mind saab kaameliks antud juhul pidada, aga minu mõistus ütleb selle koha pealt üles. lihtsalt, kui mina üritan end millestki distantseerida, siis ma ei lähe seda ometi käppima?
või siis on selle taga emotsiooni väljapressimine – et kui ei saa midagi postiiivset, saaks äkki negatiivsegi (noh, vihkamise näiteks), ikkagi emotsioon? või mingi oma pimeda viha väljaelamine? või lihtsalt kergelt haige mõistus? kusjuures, siiralt ja mõnitamata, viimase asja kontrolli vastava ala spetsialistide poolt soovitaksin ma küll (teades, et nii sa ise kui su sõbrad siin loevad – ma väga loodan, et keegi neist hoolib nii palju, et võtab seda eelnenud soovitust tõsiselt; see ei ole ainult minu arvamus, ma võtsin selle aja ja käisin konsulteerimas, ca 70 sms-i päevas (tõestatav) üksi oli juba väga määrav, muud asjad juurde). jah, ma tean, et see soovitus kui selline kutsub esile, noh, misiganes järgnevad tõestused minu kohta, aga see selleks.

veider on see, et kuigi see kõik on kohutavalt ebameeldiv ja nüansid on ootamatud, siis fakt, et mingi kamm käib, ei üllata mind.

kommentaariumis ma ei hakka midagi edasi selgitama ega dialoogi aretama, nii et pole mõtet siin üritada minuga suhelda.