vähese saagi aasta

no tõesti. absoluutselt iga saaduse kohta öeldakse, et halb saak oli. paar nädalat tagasi lugesin, et halb maasikasaak oli, isegi. küll on halb õunasaak sel aastal ja küll halb kartulisaaks ja mis kõik veel. hea veel, et ei karjuta, et seeni oli ka sel aastal vähe.
huvitav, et minu tutvusringkonnas on aiapidajatel ja igasugu kasvatajatel täiesti normaalsed saagid. ei ole ekstreemselt vähe midagi ega ekstreemselt palju. jah, ilm oli muidugi soojem ja kuivem ja kindlasti see natuke mõjutas – aga no ma ei usu, et kõike nii hullult vähe on.
samas on see väga hea põhjus hindu tõsta ja hoida. nii kalleid kurke-tomateid ma ei mäleta, kui sel aastal olid.
ja tatra hind mind ka ei kõiguta. kilo ostan aastas ja ei ole mul aimugi, mis selle hind enne oli.

ahjaa, vastuseks otsingutele ka. ilmselt seoses Hullude päevadega on mitu Stockmanni otsingut. Stockmanni parkla on praegu ilmselt väga täis, aga reklaami järgi on Tornimäe maa-aluses parklas praegu mingi soodukas, kui Hullude päevade kilekotiga sinna tagasi lähed ja maksma hakkad.
Stockmanni caesari salat (jah, see on õigem kirjapilt kui cesari salat) mulle isiklikult ei maitse väga. minu mälu järgi on seal juba vale roheline salat põhjaks ja lisaks sellised seisnud vettinud rohelised salatid ei ole head kunagi. sõida Kadriorgu, maksa natuke rohkem ja võta see NOPist parem.