masuhoidised?

sel suvel ei jõua ma ära imestada. kõik korraga hoidistavad. seened on ka äkitselt hitt, ma olen vist küll ainus, kes pole metsast ühtki seent koju toonud. tuttavad tassivad ikka ämbrite kaupa ja muudkui vaaritavad ja topivad. nojah, mul pole hoiuruumi ka muidugi, hea vabandus 🙂 nii et metsas jalutan seentest lihtsalt mööda.
no ja ma mõtlengi siin, et vaevalt on asi selles, et kõik on korraga nii vanad ja teadlikud, et ise sisse teha (kuigi see on ilmselt üks põhjus). ja no eks need, kel on oma aed läbi aegade olnud, ole ka ikka hoidistanud. aga just need, kes siiani on selles vallas tagasihoidlikud olnud – ma ikka mõtlen, et kas siiski pole kusagil peidus mingi alatedlik hirm selle talve ees? mitte-veel läbi masu, euro tulek (euroga saan ma ilmselt vähem palka kui normaalse euroopa riigi mingi alammäär on :P) jms asjad? ma ei mäleta sellist seenehullust varasemast ajast küll mitte.

tatine on olla ja külm ka. õues on küll mingi lausa 11 kraadi sooja, aga feels like 4 tundub üsna tõene olevat.