dallas, p2ev 14

kuna ma hakkasin p2evi lugema saabumise p2evast, siis on nagu 2 n2dalat t2is. aga tegelikult saab homme l6unal. ja ylehomme asun juba tagasiteele.
t2na oli tihe, aga huvitav p2ev. kuna 2ratus oli vara (kell 7) ja nyyd on hilja (ca pool 11 6htul), siis olen ysna v2sinud ja usun, et pikka juttu ei tule. kuigi, minu puhul ei v6i vist iial kindel olla 🙂
hommikul t6usime vara, et minna hobuste juurde. vara t6usmine on selle juures oluline seet6ttu, et keset p2eva palavaga 6ues olla ei taha keegi. kui aga minna hommikul, on veel m6nev6rra jahedam. t2na keerutas pilvi ka ja p2ris kena tuul oli maal samuti.
igatahes, kell 7 2ratus, hommikus88k tanklast (ma leidsin l6puks sealt ka yhe joodava kohvi siinmail) ja minekut. et siis Garlandilt 635 (south) peale, sealt 30 (east), siis Rockwallis vali 276, siis veidi sirgeldamist v2ikestel teedel (paremale on vaja keerata enne toda madalat ufot) ja oledki North Star farmis kohal 😛
seal k2is mingi laste ratsalaager, nii et meil l2ks natuke aega, enne kui l88gile saime. ega siis need lapsed palju seal v2ljas pole, vahepeal k2ivad toas ilmselt teooriat kuulamas. t2na oli veel selle n2dala laagri l6pup2ev, nii et p2rast pidid vanemad kah vaatama tulema.
minu tarbeks pyyti CC kinni ja nii sain ma veel korra siin ratsutada. Frank ja tibi treenisid oma hobuseid, et need v2ga kergelt ei ehmuks igasuguste varjuda ja h22lte peale. mina vaikselt tiirutasin seal ymber, vahepeal lasin natuke jooksu ka. aga algaja asi, v2ga ei kippund.
t2na t2heldasin seda ka, et paremale poole keerab ta meelsamini kui vasakule 🙂
no igatahes saime kenasti hakkama ja t2nasin CC-d, kui 2ra tulin. veetsime temaga ikkagi m6ne toreda hetke koos.
tagasi tulles hakkas juba tekkima tunne, et s88ks midagi – ja hea oli, sest nagunii oli selleks l6unaks plaanitud bbq.
mu v66rustajad ei ole v2ga bbq s6brad, v6imalusel eelistavad nad mehhiko toitu. aga nyyd n2e, olid sunnitud ikka v2ikese k6rvalep6ike tegema.
valikuks osutus Soulman’s bbq, mis on olnud tegev, noh, ammu. menyy on ysna lihtne, aga ringi vaadates nii lihtne k6ik ei olnud. eriti, kui systeemi ei tunne. aga mis seal ikka.
v6tsin tagasihoidlikult mitte half-racki (v6i half slab rib, nagu nemad ytlevad), aga 4-ribise komplekti. tegelikult oli seal kyll 5 ribikonti. k6rvale saad valida kas kaks aedvilja valikust v6i kypsekartuli. kusjuures nt friikad on aedviljavalikus ka olemas. kui soovid veel juurde, siis maksad juurde. k6ik v2ikesed joogid on yhe hinnaga (saad tassi ja v6tad ise, t2ita v6id mitu korda), salatilaud on ka tasuta (keegi ei j2lgi, mitu korda seal k2id).
ribi serveerimisel l6ikab poiss selle kontide vahelt lahti (jube hea on syya niimoodi) ja see ribi oli v2rske ja mahlane.
vot Tallinna sama tyypi kohtades on alati selline mulje, et kas on varem valmis tehtud ja mikros soojendatud v6i on mingit poesuitsuribi aluseks kasutatud. nyyd syvenes see mulje veelgi (kuigi ei saa salata, eks ma l2hen Babybacki teinekordki).
nii, koju pesema ja siis v2ikesele poeringile. lihtsalt natuke tahaks a) poode n2ha b) paari asja osta kah.
k2isime m6nes poes, aga n2gin nii m6ndagi.
kaks poodi olid siis n8 kauboi-poed, kus myyakse k6ike sellist teksa-kauboiv2rki. no mitte ainult, naiste osakonnas oli igasuguseid s2rke ikkagi, jalan6ud polnud ka sugugi mitte vaid kauboisaapad, pl2tusid oli ka korralik valik 🙂
siis oli paar sellist suht tavalist poodi, ja siis oli Ross. vot see pood j2ttis kyll mulje. ja kui keegi arvab, et positiivse, siis – oh ei sugugi.
t2hendab jah, sealt v6ib saada p2ris odavalt p2ris korralike firmade tr2ni (ja veel odavamalt suhteliselt ebakvaliteetset tr2ni), aga – kuidas seda nyyd seletada.. siin on yks pilt.
t2hendab, seal nagu on mingi systeem, samas leidsin mingi suvalise naiste pluusi hoopis laste riiete vahelt. suurusnumbrite j2rgi peaks nagu ka olema, aga ega ikka ei ole kyll. ja pole ka sarnased mudelid koos. on lihtsalt vahek2ikude kaupa stangesid, kus ripuvad riided ja siis lihtsalt sobra neid 😛
kodukaup oli enamv2hem normaalselt riiulitel, aga jalatsid olid ka t2iesti suvaliselt.
nii et – sinna minekuks peab varuma aega ja n2rve, siis ilmselt nopib sealt m6ndagi t6siselt head v2lja, hea tahtmisega..
ja siis yks asi, mis meil Eestis v22ramatult Texase ja kauboidega seostub – rodeo. suhteliselt l2hedal, Mesquites, toimub regulaarselt rodeo, nagu p2ris v6istlused kohe. Mesquite Championship Rodeo. suur hall (v2ljakupind suurem kui Saku Suurhall :P), kus lisaks rodeotele korraldatakse samuti kontserte jm yritusi (ja kus akustika on sama, mis Saku Suurhallis).
meile myydi mingid suhteliselt imelikud kohad kusagil otsas. tibi kysis yhelt rean2itajalt, et kas me v6ime mujale istuma minna, see vangutas pead ja ikka ei arvanud, et v6iks. samas oli suhteliselt pooltyhi see asi, nii et l6puks ikka l2ksime ja valisime veidi parema koha omale.
ma ei hakka rodeo yksikasjadesse v2ga peenelt laskuma. igatahes oli vinge selliseid asju oma silmaga n2ha. ning ikka p2ris raske m6nda filmis nii lihtsalt sujuvat asja teha. tegu oli ikkagi 6ppinud meestega ja peaks ytlema, et eba6nnestumisi oli p2ris palju.
muide, yks kauboi oli lausa Austraaliast kohal! muidu oli ikka peamiselt Texas, Oklahoma, Colorado. naiste s6idus oli Floridast ka.
jah, ka naistele on v6istlus, see on kyll kiiruse peale konkreetse kolmnurkse asetusega raja l2bimine. lyhidalt on sellest kirjas rodeo kodukal, pikemalt wikipedias. lihtsalt rajaskeemi n2gemata ei tundu see ilmselt yldse v2ga keeruline asi.
igal juhul, t2nase p2evaga v6ib paksult rahule j22da.