dallas, p2ev 13

t2nasest pole palju midagi r22kida. m6te oli, et teeme poe-p2eva, aga see algas ja peaaegu l6pes ka yhes hiina ehte-kotipoes, kus tibi kaks tundi ringi sobras ja millest mul umbes poole tunniga isu t2is sai. jah, seal oli t2itsa huvitavaid ja soodsa hinnaga asju ja ma ostsin omalegi, aga see ei n6ua nii palju aega minu arvates. igal juhul j6udsin mina (ja ka ysna tydinud ilmega Frank) selle poe selle aja jooksul korduvalt risti-p6iki l2bi k2ia.
siis k2isime sama firma korralikumate kottide ja prillide poes seal k6rval ja siis kodusisustuse poes (valikult k6ige sarnasem ehk Home4you-le meil) ja siis kui ma arvasin, et k2iks seal keskuses muudes poodides ka, no kasv6i vaatamise m6ttes, siis peale teist poodi anti mulle m6ista, et nyyd oleks aeg 2ra minna ja seal pole nagunii midagi head.
jah, ega t6esti, ma taaskord ei saanud aru, mida Dallasest ostetakse. jah, valik on kahtlemata suurem kui meil – aga kvaliteet on neil odavama otsa riietel ysna olematu. materjalid on ka veidrad.
mis on normaalne, pole yldse odavam kui meil. ausalt, ma olen euroopast saanud soodsamalt vahvamaid riideid kui siin seni n2inud.
aga ma siiski usun, et ju on siin ka normaalseid kohti.
muide, pidime p2rastl6unal veel ka minema, kui tibi seal hobupolitseinike kohtumisel on, aga viimasel hetkel sebis ta Franki kaasa ja mina ei julgenud ilma kaardita isegi siia ‘l2hedale’ vanakraamikasse minna. ma arvan, et see olek solnud ca 30min jalutada ja ma arvan, et ma poleks 2ra eksinud – aga siiski.
nii et olen koertevaht.
nad tahtsid 6htul veel kusagile s88ma minna, aga see koht on kymneni lahti, kell on veerand kymme ja neid ei ole veel tagasi. samas ca n2dal tagasi k2isime ka yhes mehhiko kohas p2eva-eri s88mas (t2na oli mingi teise koh ap2eva-eri plaanis) ja ausalt, see ‘eri’ oli halvim toit, mis ma siin saanud olen.
ja bbq-d pole ma siiani saanud.
ning kodus kokkamine ei ole ikka yldse popp. st kodutehtud toiduna olen saanud ainult neid spagette ysna alguses.
mis on muidugi nukker, aga ilmselt ysna ootus-tavap2rane ja iseloomustabki keskmist linna-ameeriklast.
ahjaa, ja kui ma kirjutan, et ‘tibi’, siis mitte seep2rast, et tegu oleks mingi ylesl88dud tibiga. lihtsalt elukaaslane on jube pikk s6na 🙂