Alice, kirbukas ja hispaania filmid – ehk kokkuvõte nädalavahetusest

reede õhtul olin taaskord Hispaania majas filmikal. need muutvad ka järjest popimaks. kui ca kuu tagasi oli see klass pooltühi, siis seekord olid teise filmi ajal põrand ka täis 🙂 eks info tasuta filmiõhtutest levib ja filmid on ka head. neil hakkab varsti inimeste mahutamisega probleeme olema seal.
laupäeval oli väike kirbukakülastus. muidugi ei õnnestunud sealt tühjade kätega (või õigemini jalgadega) ära tulla, kuigi üldiselt oli seekord igav. ei tõmba mind need hilbukuhjad reeglina. see-eest jäid silma ühed väga ägedad saapad, mis olid üsna kitsa liistuga, nii et hoolimata suurest numbrist läksid need loosi. no hind ka muidugi oli vastav (st, ostma kutsuv).
nüüd oleks ikka vaja mingi jalatsiriiul tekitada. aga mingid asjad vaikselt liiguvad kodus, nii et küll tekib seegi.
eile taas kino. sedapuhku siis kauaoodetud-paljukiidetud Alice Imedemaal. vot jah. sellega oli kuidagi nii, et tegelaskujud, 3d, animatsioon jms olid muidugi vinged – aga lugu ise jättis vägagi soovida. lisaks polnud loos seda, “paljusust”, ega ka sügavust. kõik oli väga pinnapealne kuidagi. aga jah, visuaalina oli vinge, sellega olen nõus.
ja miks Alice arvas, et Hamishi kõhuprobleemid avalduvad kõhukinnisuses? ma arvasin just vastupidi 😛
siiski ma ütlen, et Charlie šokolaadivabrik oli loona parem, oluliselt. ka hea visuaaliga muidugi.
ja kuidagi nii libiseski see nädalavahetus ära lihtsalt.