PilleRiin pakkus juristidele süüa (pressiteade)

Vabariigi aastapäeval leidis PilleRiin Põhja-Tallinnast kaks ületöötanud poolkodutut juristi, kellel polnud aega olnud isegi süüa.
Selle tähtsa päeva puhul otsustas PilleRiin kaasinimesi aidata. Ta jagas juristidele kooki ja ahjupraadi ning sooja teed. „Need toidud olid meil tehtud küll oma pere jaoks, aga nähes vähekindlustatud ületöötanud inimesi, Vabariigi kodanikke, otsustasin neile tänase päeva puhul osa meie toidust jagada,“ rääkis PilleRiin.
„Tahaksin väga tänada kaaslast, kes selle suurepärase prae valmistas ja lapsi, kes kogu kooki ära ei söönud,“ sõnas PilleRiin. „Kui nad oleksid näinud, kuidas juristipiigad veerandi koogi üle rõõmustasid ja kaklesid, oleks see ka neile piduliku andmismeeleolu loonud.“
Suurepärase prae valmistanud tundmatuks jääda sooviv meesterahvas ütles, et praad oli veel soe, kui seda juristidele pakuti. „Ma võin kohe öelda, et selle üle tunti pealju rõõmu, inimesed tundsid tõepoolest, et nende peale on mõeldud ja neid tähele pandud,“ ütles ta.

kõik siin kirjutatu vastab tõele ja sarnasus mõnele teisele pressiteatele on juhuslik.

koogi retsepti on siin.