kisub vaikselt tihedaks

olin iseendale vaikselt lubanud, et peale ca pooleaastast ‘puhkust’ (mis on küll kohati olnud väga närvesööv) hakkan uuel aastal jälle tegutsema. ja nii ongi see nüüd läinud. kohati tundub, et asjaolude sunnil, mitte niivõrd minu tahtest sõltuvalt. aga minu asi on siiski osaleda pakutavas-kättesaadavas. ehk siis ma ikkagi liigutan end ise ka rohkem.
naljakas on see, et mu elu teeb endiselt mingeid pöördeid ja üks asi viib teiseni. tunnen, etolen vaikselt jälle libisemas mingitesse uutesse valdkondadesse. või midagi sellist. vahel ma enam ei teagi, kas see on ikka hea või mitte? aga ilmselt mina olengi selline, kellel on erinevaid suundi vaja.
muuhulgas on tunne, et võiks täiesti isikliku mingi konsultatsiooniteenuse avada. peamiselt meestele ja väga mitmes valdkonnas (mitte ükski neist pole vähimalgi määral füüsiline).
või üldse.
ja mu viimane kool ei saa ka ilma minuta kuidagi, nagu selgub. eiei, ma ei lähe neile õppima, küll aga esinema 😛
mina veel arvasin, et neil on hea meel, et mind enam nägema ei pea 😉