minu superhüpermantel!

tobe on ju rõõmustada mingite asjade üle, aga vahel võib juuu?
ma nimelt sain omale lõpuks mantli! ma kahtlustan, et see pole just päris-päris selline nagu unenäos, aga muidu on päris-päris see, mida mul vaja. muidugi, oleks tumehalli asemel punane, oleks veel lahedam – aga tumehall annab natuke rohkem mänguruumi. jah, see on secondhand. jaamaturg.
see pidi küll saatus olema, sest ma väga palju ei viitsi seal kaltsukaupmeeste juures sorada enam. pole neil hinnad eriti odavamad ka, kui secondhand-poodides ja mõnigi kord öeldakse hind ju näo järgi.
aga miskitmoodi ma sinna mantlite juurde trügisin, need polnud ju vahekäigu ääreski, vaid vastu putkat. ja see mantel hakkas mulle kätte. ja selga. ja kui müüja hinna ütles, noh, siis ei olnud suurt kõhklemistki. eriti, kuna istus nagu valatud. isegi poole kallimalt oleks kindlasti ära ostnud. ka kolm korda kallimalt 😛
mulle tehtud! mind ootas!
pikk. kašmiir. kapuutsiga. kergelt taljesse. õige varrukapikkusega..
unenäod võivad vahel täide minna.